BBC
Tag: Polipropilen kapa Šifra: 16787

Polipropilen kapa OKRUGLA

Cena: 372,00 RSD + PDV

Cena za pakovanje od 100 komada

Boja

Jednokratna kapa od polipropilena. Polipropilen je termoplastična smola dobijena iz polimerizacije propilena. Molekularne veze ovog polimera su izdužene i poređane jedna pored druge na istoj osovini. Osnovne karakteristike polipropilena su: visok nivo krutosti i tvrdoće, vodootpornost, rezistentnost na temperature kako niske tako i visoke, mek na dodir.

Jednokratne kape OKRUGLE su idealne za primenu u industriji obrade mesa, klanicama, industiji obrade i prerade voća i povrća, mlečnoj industriji, proizvodnji proizvoda od žitarica, proizvodnji čaja, kafe i konditorskih proizvoda, farmaceutskoj industriji, kozmetičkoj industriji, pekarskoj industriji, proizvodnji kolača, SPA centrima.

  • 100 komada u pakovanju
  • Okrugla kapa od PP-a
  • Težina 14 gr/m2
  • Jedna elastična traka
  • ø 53cm

Navlake za cipele Rukavce za mesare Kaljače Jednokratne kape Kecelje za pranje sudova Nazuvci Hirurske rukavice Rukavice za pekare Rukavice za tetoviranje Rukavce za laboratorije Rukavce za automehanicare Rukavce za ugostiteljstvo Rukavce za hranu Rukavce za frizere Rukavce za salone lepote Rukavce za stomatologe Rukavce za mlekare Maske za zagađenje Jednokratne maske Hirurske maske